MUĞLA / ORTACA - Dikmekavak Şehit Mustafa Tayyar Temizel İlkokulu

Eyl

28 Eylül Perşembe günü saat 13.30'da psikolog Kübra Çeçen tarafından yapılacak olan programa tüm velilerimiz davetlidir.

Ağu

01 Eylül 2023 cuma günü saat 10.30'da okulumuzda 1. sınıf öğrencilerimizin şube belirleme kuraları çekilecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.

May

Dördüncü sınıf öğrencilerimiz için hazırladığımız Kademe Geçiş Törenine tüm 4. Sınıf velilerimiz davetlidir.

Ağu

Eyl

Veli toplantı izin dilekçelerinin, 09/09/2021 Perşembe günü mesai bitimine kadar okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir. Tüm öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Nis

Milletimizin içinde bulunduğu tüm zorluklara rağmen destansı bir mücadeleyle kazandığı ve şanlı tarihimize altın harflerle kazıdığı Kut'ül Amare Zaferi'nin 105. yıl dönümü kutlu olsun.

Vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle yad ediyoruz.

Nis

Hayata geçirilen yeni çalışma kapsamında, mesleki eğitimde ihtiyaç duyulan atölye deney setleri, meslek liselerinde üretilmeye başlandı. Meslek liselerinin ihtiyaçlarının artık bu üretimle karşılanacağını duyuran Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, " Önümüzdeki aylarda deney seti üretimi yaptığımız alan sayısını ve deney seti çeşitliliğini artırmayı hedefliyoruz." dedi

Nis

Bayramınız kutlu olsun çocuklar...

Mrt

Bu Vatan için toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz

Mrt

Kendilerini sağlık bakanlığı personeli olarak tanıtan kişiler, koronovirüs ile mücadele için kontrol yapılacağını söyleyerek evlerden hırsızlık yapmaktadırlar.Bu şekilde gelen şahıslara itibar etmeyiniz ve güvenlik güçlerine haber veriniz.

Mrt

Bakanımızın en son yapmış olduğu açıklamalar

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı özel resmi tüm kurumlar ve kurslar tatil kapsamında.( Rehabilitasyon ve sürücü kurslarıda tatil)

Mesleki eğitim Merkezlerindeki öğrencilerimizde tatil kapsamında.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı kreşler için kararı ilgili bakanlık verecektir.

Yarın sabahtan itibaren Bakanlığımız sıkça sorulan sorular başlığı altında gerekli açıklamaları yapacaktır.

Halk eğitim merkezlerimizde gerçekleştirilen tüm kurslar tatil kapsamında

Bakanlığımızca 6 eğitim kanalı oluşturuldu okul öncesi ilkokul ortaokul ve lise kapsamındaki tüm öğrencilerimiz için eğitim programları oluşturuldu.Bilginize...