MUĞLA / ORTACA - Dikmekavak Şehit Mustafa Tayyar Temizel İlkokulu

Dikmekavak Şehit Mustafa Tayyar Temizel İlkokulu

Dikmekavak Mahallesi / Dikmekavak Caddesi / No160 / ORTACA/MUĞLA
Vizyon
Her alanda model okul olup adından söz ettirebilen , öğrencilerimizi bilgi ve beceri bakımından donanımlı , sosyal paydaşları gelişmiş, gelişen teknolojiye ayak uydurabilen aynı zamanda örf ve adetlerine bağlı bireyler olarak yetiştirebilmek.
Misyon
Yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin hayata bakış açılarını değiştirebilmek . Yaygın ve yanlış olan eski fikirleri yıkıp , çağdaş , geçmişi ile geleceğini sentezleyip yeni fikirler üretebilen ve ürettiği fikirleri hayata geçirebilen bireyler yetiştirebilmek. Kendini yenileyebilen , yeniliklerin peşinde koşan öğretmen kadrosuyla; yetiştirdiğimiz öğrencilerle ülkemizin iyi yetişmiş insan gücüne katkı sağlayabilmek için varız .
Başarılar
-Beyaz Bayrak aldık. -Beslenme Dostu Okul Sertifikası aldık. -Okulum Birinci Projesi En iyi Okul Bahçesi Örneği Kategorisinde Muğla´daki ilkokullar Arasında Bir(inci) olduk. -Eğitimde İyi Örnekler Projesin Kapsamında Yürüttüğümüz Kırmızıda Geçti Ama Artık Çok Geçti Projesi ile ilde ikinci olduk. -Eko-Okul Projesinde de Yeşil Bayrak aldık.
Başlama-Bitiş: 09:00-12:30 Öğlen Arası: 13:25-15:00
Klima